De Young Living Premium Starter Kits zijn pareltjes voor in huis.

Starter Kits zijn zorgvuldig samengestelde pakketten die in je in één klap de beste producten bij elkaar laat ontvangen. Je hoeft niet te zoeken naar losse producten maar hebt meteen alles wat je nodig hebt voor een gezonde en verstandige start.
Je krijgt alle producten van Young Living rechtstreeks via hen toegestuurd. Vaak al een dag later.

Wat zijn de voordelen? Ten eerste: korting! Heel veel korting! Je ontvangt standaard 24% korting op de producten en óók op de orders bij Young Living die je ooit nog zou willen doen in de toekomst. Alleen dat is al een applausje waard!
Maar daarnaast zijn de Het uitpakken is echt een cadeautje. Ik bestel zelf maandelijks een wellness box met goodies.

Garantiebepalingen liggen bij Young Living. Heel fijn als er onverhoopt toch iets mis gaat met je verzending bijvoorbeeld.

Na het plaatsen van je bestelling zal er een account voor je aangemaakt worden bij Young Living. Zo kunnen ze zorgen dat je alles snel en verzekerd ontvangt.  We maken tevens een ‘Essential Rewards’ spaarprogramma voor je aan, zodat je bij je bestelling nog extra gratis product of  gratis olie van Young Living toegestuurd krijgt. We love for free! Dat is hun manier van ‘dankjewel’ zeggen voor je vertrouwen.
Tevens spaar je voor iedere order boven een bepaald bedrag een X aantal punten.  Die punten kun je dan later weer gebruiken om gratis producten te bestellen. Je zit nergens aan vast. Wil je het bij één bestelling laten en verder niets meer bestellen, dan kan dat ook. Ik zeg het spaar programma dan gewoon voor je op. De 24% korting voor de toekomst mag je daarna altijd benutten.

Wat vind je zoal terug in een Premium Starterkit?

Er zijn diverse Starterkits. De kits met essentiële oliën en een ‘medical grade plastic’ diffuser worden het meeste gekozen. In zo’n kit vind je 12 van de meest gebruikte oliën voor ieder gezin. Van ontspanning tot opkikker, van luchtzuiverend van nare kookgeuren tot het aarden bij een kalmerende geur. Het zit er allemaal in. 
Samen met de fles V-6 verdunningsolie of draagolie, krijg je naast een kit vol olie voor de diffuser, óók een kit om de oliën te verdunnen, zodat je ze kunt smeren. De mogelijkheden en toepassingen zijn eindeloos! Kies meteen wat mooie rollers in de shop om je eigen mengsels in te bewaren.

Oil Class

Wil je daar vooral meer over leren? Dan is een Oil Class zeker wat voor jou. Je kunt je aanmelden voor een workshop om kennis te maken met de opties van essentiële oliën. Ik ontvang je graag in Dongen.
Kosten voor een Oil Class zijn 17,50 euro per persoon. Inclusief koffie, cappuccino en thee met wat lekkers. Je ontvangt een goodie mee voor thuis!

Ervaar zelf dan wat de Premium Starterkit te bieden heeft en beleef alle geuren. Tevens leer je wat je hier thuis allemaal mee kunt doen.

Mail me gerust wanneer je vragen hebt of ga direct naar de shop.