Stardust

We kunnen zo nu en dan allemaal wel wat sterrenstof gebruiken.

Zit je met vragen?

We hebben zo nu en dan allemaal vragen waar we mee blijven zitten. Of omdat we door de bomen het bos niet meer zien bijvoorbeeld. Of omdat we een dierbare verloren hebben. Of wanneer we ‘vast’ zitten in patronen. 

Samen kunnen we het sterrenstof wat om je heen dwarrelt evalueren. Als energiewerker ga ik kijken naar jouw aura en alles wat jou definieert. 

Stardust sessies zijn een beleving.

Een ervaring die je inzichten mag geven, wijsheid en ruimte om over dingen na te denken. En die wijsheid komt niet van mij! Jij bent de sleutel en de energie om je heen vertelt ons alles.

In de coaching ruimte waar ik werk is het knus en vredig Essentiële oliën om je een fijn gevoel te geven, kristallen om de ruimte te zuiveren en een groot raam om naar de landerijen te kijken en een lekker kopje thee of koffie. 

De kristallen zijn er om je te helpen je eigen energie beter te laten doorstromen.

Je kiest voorafgaand aan een sessie een steen die je op dat moment ‘roept’ en die mag je tijdens de sessie bij je houden. Wanneer je later de steen mee wilt nemen, is daar altijd ruimte voor.

En zo nu en dan werk ik ook met affirmatie- en inzichtkaarten.

Sommige sessies verlangen het om jou meer bewust en open te maken voor het mooie van het leven en dan kunnen we ook naar buiten gaan. Daar begeleid ik je tijdens een ‘energetische waldeling’.

Uiteraard is veilig werken een must en kan het ook 100% Corona proof of, wanneer je dat liever hebt, online. 

Het is intiem, het is bijzonder en het is helemaal jij.

Na jouw toestemming, kijk ik naar je energie. Wat er gaat stromen is nooit te voorspellen. Het kan heel duidelijk en verhelderend zijn, maar het kan ook zijn dat het je aanzet tot ergens over nadenken.

Het enige wat belangrijk is, is dat je er zelf helemaal voor open staat en vertrouwen hebt in werken aan jezelf. Natuurlijk kan dat spannend zijn. Maar ook daar houd ik rekening mee en helpen wat ontspannende geuren om jou op je gemak te laten voelen.

Een Stardust sessie duurt ergens tussen 60-80 minuten per keer.

Uiteraard kun je een Stardust sessie ook cadeau geven! Ik verstuur een voucher naar degene die je wilt verrassen.

Een sessie kost 99 euro. Exclusief kristallen of flesjes essentiële olie.
Wanneer je verhinderd bent, bel je afspraak dan aub 24 uur van te voren af. Bij verkoudheidsklachten, kunnen we helaas niet op locatie afspreken. 

Neem contact op