Waar haal ik mijn hulpmiddelen vandaan?

Hoe bepaal je dan de kwaliteit en puurheid van dat wat je koopt? 
Young Living is nog steeds met kop en schouders de grootste producent en distributeur van essentiële oliën. Als marktleider staan ze al jaren aan de top en worden ondersteund door wetenschappelijke meetresultaten.

De keuze is voor ons allemaal een persoonlijke. Remontoir is onafhankelijk distributeur van Young Living. We bieden mogelijkheden om zelfstandig om te leren gaan met de werking van de producten.
Gewoon thuis in je eigen huis. Voor jezelf, je gezin of omdat je zelf graag anderen inspireert met jouw verhaal.

Niet zelf doen? Natuurlijk kun je ook terecht voor een behandeling die je batterij oplaadt. Een Aroma Bliss behandeling is bijvoorbeeld een fantastische manier om 100% tot rust te komen.

Seed to Seal

De garantie dat elk flesje of potje vanaf het zaadje tot aan het eindproduct wordt onderworpen aan strenge veiligheids- en kwaliteitseisen.

De beste kwaliteit

Door geen concessies te doen over de kwaliteit, garandeert Young Living A-grade (therapeutica grade) olie.

Groot assortiment

Niet enkel essentiële oliën, maar ook beauty & health producten. Van supplementen naar make-up. Van schoonmaaklijn naar dieren ondersteuning.

Al 30 jaar wereldleider

Wanneer je start als eenpitter en je groeit uit tot de grootste ter wereld, dan doe je iets heel erg goed. Veelvuldig geïmiteerd, dan ben je écht de beste!

Foundation

Young Living wenst een mooiere en gezondere wereld voor iedereen. De non-profit organisatie Young Living Foundation helpt de kansarmen, slachtoffers van human trafficking en overlevenden na natuurgeweld.

Eigen boerderijen

Geen samenraapsel van oliën uit alle windrichtingen. Eigen farms, eigen zaden, nooit eerder gecultiveerde bodems, kortom: de luxe van eigen boerderijen betekent ook 100% herleidbare producten.

Community

Young Living is niet alleen een merk, Young Living is een lifestyle. Wanneer je zelf kiest voor deze lifestyle, word je ondergedompeld in de Young Living Community. Samen met een team aan mensen, staan we voor je klaar om je te helpen.

Lichaam en geest in balans. Het klinkt zo simpel. Maar voor velen is het een antwoord op een lastige vraag. Hoe dan?

Jezelf wíllen zoeken is de eerste stap.
Jezelf vinden de tweede.

Onze ziel en ons lichaam werken perfect samen. Totdat er disbalans ontstaat. Uit disbalans ontstaat een gevoel van niet meer welkom zijn in je eigen lijf. Daaruit groeien emoties en gedachten die ons niet altijd dienen op een positieve manier. De natuur heeft ons alles gegeven voor het in stand houden van balans. We zijn alleen verleerd hoe dat ook alweer zou moeten. Remontoir neemt je mee in de wereld van geuren. Planten, bloemen, bomen en wortels. Alles heeft een doel. Het einddoel is altijd hetzelfde: balans.

Rust

Bepaalde planten en bloemen geven rust. De start om jezelf terug te vinden en balans te krijgen en houden.

Samen kijken we naar wat voor jou het beste bijdraagt aan die rust. Bioresonantie kan hierbij helpend zijn.

Wat kan ik zelf doen?

De kunst van de kruidenleer die van moeder op dochter eeuwenlang werd gedeeld, raakte in de vergetelheid. De kracht van de natuur wordt steeds meer opnieuw ontdekt.
Mensen worden zelf  kritischer en vragen zichzelf af wat ze zelf kunnen doen.

Hormoonverstorend?

Wat doen synthetische en toxische ingrediënten met ons lichaam? Hebben we dat wel nodig? Is er een alternatief?

Schoonmaakproducten zijn soms ronduit giftig. Je kunt gelukkig ook steeds vaker een ‘groene’ keus maken. Producten op basis van rozemarijn, citroen, eucalyptus en kruidnagel bijvoorbeeld. 

Plant Power

Wetenschappelijke studies en oude geschriften delen rijke anekdotes over de antioxidantieve werking van de Chinese Ningxiabessen. Ze meten in het gebied Ningxia opmerkelijke dingen:

– minder diabetes 
– minder oogproblemen 
– grote ouderdom
– vitaliteit