Reiki heelt

Waarom Reiki?

Reiki geeft warmte, liefde, heling en troost. Het maakt ontspannen, verlicht pijn en kalmeert onrustige gedachten. Een prachtige manier om zonder woorden in balans te komen.

Reiki mag door iedereen worden ontvangen en kan geen negatieve effecten in het menselijk lichaam veroorzaken.

Reiki is geschikt voor mens en dier, jong en oud, ziek of gezond. 

Persoonlijke motivatie

Mijn persoonlijke motivatie om te gaan werken met reiki, kwam tijdens het moment dat mijn vader ernstig ziek werd.

Hulpeloos aan de zijlijn gaan staan was voor mij geen optie. Ik gebruikte alles wat ik bij me had om hem te ontlasten.
Reiki voelde als een natuurlijke aanvulling op essentiële oliën, kristallen en spirituele ondersteuning. Samen met mijn echtgenoot, zijn we opgeleid in de leer van Mikao Usui

Ik bezocht mijn vader 5 tot 7 maal per week om hem telkens een uur lang te behandelen. Zijn chemo bijwerkingen namen fors af en het gaf hem rust en vertrouwen. Liefde is altijd het antwoord. En vertrouwen en rust zijn super belangrijk, ook in het laten slagen van zware behandelingen. Het zelfhelend vermogen van het menselijk lichaam is tot prachtige dingen in staat en hieraan bijdragen is een mooi iets. De wens groeide om de mooie eigenschappen van reiki ook te mogen delen met anderen buiten onze familie. Reiki is een prachtige techniek om antwoord te geven op alle vragen met hetzelfde antwoord.

Dat antwoord is altijd liefde.
Het mooiste nieuws wat we konden krijgen was zijn volledige herstel. 

Wat kun je verwachten tijdens een reiki behandeling?

Reiki wordt doorgegeven door middel van het opleggen van de handen. Zo gauw de handen het lichaam raken, zal de reiki energie gaan stromen. Een reiki behandeling bestaat uit een intake, behandeling en nagesprek. We zijn gemiddeld 1-1,5 uur per keer bezig. Soms zijn de nagesprekken langer en zijn mensen 2- 2,5 uur aanwezig. Dit is persoonlijk en verschilt van persoon tot persoon.

Wat kun je ervaren tijdens de behandeling?
Het voelt voor velen als een warme deken van ontspanning

Achtergrond Reiki

De Japanner Mikao Usui (Sensei), is de herontdekker van reiki. De techniek is eeuwenoud en gebruikt door Tibetaanse monikken. Na het ervaren van een bijna-doodervaring, sloeg Usui een spiritueel pad in. Na ongeveer 30 jaar van onderzoek en ontwikkeling ontving hij uiteindelijk reiki en een methode om reiki te kunnen delen met anderen. Hierdoor geïnspireerd ontwikkelde hij een systeem om reiki op een krachtige en zuivere wijze over te dragen. Na zijn overlijden, in 1926, werd door zijn studenten een gedenksteen in de omgeving van zijn graf geplaatst. Het verhaal van Usui wordt op deze gedenksteen verteld. Deze gedenksteen en een interview met hem, zijn de enige feiten waarvan we precies weten hoe zaken zijn verlopen. Er bestaan vele verhalen over Sensei Mikao Usui, maar enkel de feiten die we kunnen toetsen worden gezien als leidend.

Reiki energie is puur en krachtig in zijn eenvoud

Reiki behoeft tijdens het uitoefenen geen specifieke rituelen, opsmuk of bijzonderheden, anders dan opgeleid zijn in de leer zo dicht mogelijk in de lijn van de leermeester zelf. Denk hierbij aan een verhaal dat door persoon 1 wordt gedeeld via het oor van degene naast hem. Hoe verder weg, hoe groter de kans dat het verhaal gaat afwijken.

De reiki leefregels zijn de basis van de reiki leer en worden dan ook in ere gehouden:

Maak je slechts vandaag niet kwaad.
Maak je slechts vandaag geen zorgen.
Eer je ouders, je leraren en de ouderen (voorouders).

Verdien je brood op een eerlijke manier.
Toon dankbaarheid aan al dat leeft. 

Wil je meer lezen over de reiki leefregels? Op deze site vind je er hier ook een boekje over. 

Het tarief voor reiki behandelingen is 70 euro per uur.
Voor een intake en 1e behandeling neem ik 1,5 tot 2 uur de tijd, De maximale kosten zijn dan 140 euro.

Veel mensen willen na de behandeling nog napraten. Om deze reden worden de meeste behandelingen gepland op 1,5 uur. De kosten zijn hiervoor dan 105 euro.

We overleggen samen vooraf de wens en verwachting.

Ben je niet in staat fysiek langs te komen? Reiki op afstand behoort ook tot de mogelijkheden.
Wanneer je niet in staat bent om naar mij toe te komen, maar je wilt graag een fysieke behandeling? Dan kom ik naar jou. De kosten hiervoor zijn 0,39 cent per gereden kilometer op basis van Routeplanner.

Vul onderstaand contact formulier in en ik neem contact met je op. Je mag natuurlijk ook bellen.

Reiki by Remontoir: Like the love!
5/5
Jeetje waar moet ik beginnen, ik ging er best blanco in en verwachte er helemaal niks van. Ik zag een facebook bericht dat Reiki ontspanning kon bieden en dat was precies dat wat ik nodig had. Lichaamsmasages meerdere malen gehad wat ook heerlijk is en ik ook zeker nog ga doen, maar dat was voor nu niet wat ik zocht. Ik zocht vooral ontspanning in mijn hoofd. Ik wist gewoon niet meer hoe ik moest ontspannen.
Karen legde haar handen op mijn hoofd en wow wat werd het druk in mijn hoofd alsof alles heen en weer flitste, al snel zag ik steeds meer licht en voelde ik steeds meer rust. Ik voelde een belangrijk persoon voor mij naast mij komen, ze hielp mij tot rust te komen. Dit voelde zo mooi, zo bijzonder niet in woorden uit te drukken.
De aanraking op mijn lever/buik werd heel warm en voelde heel fijn aan. Sinds de behandeling voel ik een rust in mijn lichaam, ik sta niet meer strak en vol aan. Ik heb voor het eerst in lange tijd vreselijk goed geslapen en ben wel uitgerust wakker geworden in plaats van nog steeds doodmoe.
Ik ben nog steeds een beetje sprakeloos van wat er gister is gebeurd, maar dit had ik zoveel eerder moeten doen. Wat is dit ongelofelijk fijn. Ik voel(de) mij bij Karen volledig vertrouwd en op mijn gemak, zonder het besproken te hebben wat ik wilde kreeg ik dat wat ik nodig had en meer ♡

Claudia van Impelen-Reinke