Mondkapjes
Een jaar geleden nog ondenkbaar, inmiddels op veel plaatsen verplicht.

Hoge kwaliteit en met HEPA Filter.

Tijdens de COVID lockdown, begin 2020, startte ik uit nood geboren, het zelf maken van mondkapjes met hoge kwaliteit stoffen en HEPA filters. Het maken van een kapje, met of zonder filter, is een tijdrovend klusje. Dat betekent dat ik er geen grote voorraden van klaar heb liggen. Ik maak ze meestal op bestelling zelfs. 
Liefst hing ik de mondkapjes ook in de wilgen, net zoals de meesten van ons.  Maar met een druppel lavendel essentiële olie, wordt iedereen vanzelf weer zen. 

Ik maak de kapjes in zeer beperkte oplage. Kijk in de shop voor actuele voorraad. Het kan zijn dat de beschrijving verteld dat het op bestelling wordt gemaakt voor je. Houdt dan rekening met wat levertijd.

Heb je het gemakkelijk benauwd of wil je intensief kunnen sporten? Dan is het kaasdoek mondkapje wellicht wat voor jou. De open structuur geeft lucht. Je geeft het correcte signaal af, door het kapje te dragen, maar afstand houden blijft de norm.

Disclaimer: geen enkel mondmasker beschermt 100% tegen virussen, 1,5 meter blijft in Nederland de norm. Raak het mondmasker zo min mogelijk aan en was het na ieder gebruik. Wij adviseren altijd een waszakje te gebruiken en met een heet stoomstrijkijzer te strijken. Bij delicate stoffen te strijken vanaf de stevige stofkant of een strijkdoek/theedoek/hydrofiel tussen het kapje en strijkijzer te gebruiken

Gold Tiger
Mondmaskers
Army Tiger
Bite me!
Tigers matter
Previous
Next