Runen

Kristallen doen iets met je.

En je kunt ze dragen als sieraad, als amulet bij je leggen of gewoon wegleggen in huis omdat je er graag naar kijkt en de energie wat met je doet. Wat je ook wenst, voor ieder wat wils.

Remontoir houdt van unieke stukken.

In de webshop vind je unieke items. En zoek je toch nog wat anders of iets speciaals? Mail me dan!

Kristallen hebben ook een bijzondere energie bij zich.

Ze resoneren met hoe je je voelt. Kunnen je ondersteunen bij je gemoedstoestand. Het is iets dat je als het ware kan ‘roepen’.

Rocky Roads gaat een stapje verder. In de shop kun je losse items vinden en kiezen op basis van je eigen gevoel. Maar Rocky Roads by Remontoir biedt ook de mogelijkheid om via gidscontact het ideale kristal voor jou te vinden. Wat kies jij? Zelf uitzoeken of laten kiezen?

 

 
Previous
Next
Gouden Lepidoliet

Met jouw toestemming stem ik af af jouw energie.

Hoe werkt dit?
Ik laat me leiden door middel van het ‘sterrenstof‘ om jou heen. Het dwarrelt bij iedereen, maar is voor mij enkel ‘zichtbaar’ wanneer jij dat wenst. Het vragen van toestemming is dan ook een belangrijk onderdeel. Daarna neem ik wat tijd om iets te ‘kiezen’ en zorg daarna voor een passende uitleg.

De tijd die ik nodig heb voor het afstemmen, is inbegrepen in de totaalprijs van jouw Rocky Roads kristal. 

Wat er volgt is altijd een verrassing.

Het kan klein of groot zijn. Imposant en ruw of glad en fijn. Het kan allemaal. Niet zo gek, want ieder mens is uniek en dat wat bij je past dus ook.
Hiermee onderscheid Rocky Roads zich van de webshop. In de webshop kies je zelf en via Rocky Roads kiest jouw gids.

Liever meer grip op budget? Dat kan uiteraard ook!
Jij bepaalt wat het mag kosten en vervolgens… laat je verwonderen door al het moois dat onze wereld al miljoenen jaren geleden heeft gecreëerd. 

Bij een groter budget kunnen ook meer stand-alone unieke items onderdeel zijn van wat er wordt aangewezen voor jou.

 

Een grote amethist geode? Een cluster als kunst object in je woning? Een heel groot object op een sokkel? 

Er bestaan unieke items, die niet voor iedereen in het budget passen. Maar wil je iets dat absoluut zal matchen met wie jij bent? Dan is dit wel een unieke kans om je woning een atmosfeer te geven die zuiverend en fijn is.

Kettingen

Toch liever zelf kiezen?

 

Ga dan lekker neuzen in de Kristallen Shop. Rocky Roads by Remontoir kiest óók voor de webshop enkel voor unieke stukken. 
Kristallen hebben een unieke energie waarmee je wel of niet resoneert. Welke steen ‘roept’ je? Welke steen blijft je aandacht trekken? Dát is dan waarschijnlijk jouw steen. 

Een greep uit de collectie kristallen: