Hoe zou het zijn om een kaartje naar de hemel te sturen?

Stel dat je iemand enorm mist en die stuur je een kaartje. Een ansichtkaartje voor je oma of opa. En stel dat je dan een kaartje terug zou krijgen. Gewoon in de brievenbus. Nu kan dat. Je kunt zelf een kaartje sturen. Of iemand anders een kaartje terug gunnen.

 

Krijg een kaartje terug!

Stuur je kaartje met een foto van je dierbare aan wie het kaartje gericht is en houdt vervolgens je brievenbus in de gaten… Voor een kaartje terug! 

Ik stem af op de energie rondom jou, met jouw toestemming uiteraard, om vervolgens te kijken of ik wat sterrenstof van degene die je zo mist kan vangen. Daarna vertaal ik de energie naar woorden en schrijf ze voor je op. Het mooiste resultaat? Een kaartje terug! 
Kaartjes komen niet altijd goed aan op de plek van bestemming. Dat is met kaartjes naar de hemel niet anders. Onvoldoende sterrenstof om de energie om te zetten naar woorden. Als dat laatste gebeurt, is dat natuurlijk jammer, maar meestal gaat het heel goed. Wanneer het niet lukt, zijn er uiteraard ook geen ‘postzegels’ te betalen.

Naar welke dierbare zou jij een kaartje willen sturen?

Stuur me een email met je boodschap en foto. 

Een Kaartje naar de Hemel verstuur ik voor 25 euro.
Uiteraard kun je ook een kaartje cadeau geven. Een super uniek cadeau!

Vraag hier je kaartje aan!

Yvonne V.
Yvonne V.
Een brok in mijn keel..
Read More
Via Karen kwam ik op haar webpagina terecht. En mijn oog viel op “een kaartje naar de hemel” Hoe waardevol zou het zijn als je diegene die je mist nog even iets kunt laten weten.... Iets wat je wil vragen of wil zeggen... Ik verstuurde een kaartje naar de hemel. En Karen deed haar werk, ze stemde zich af op de energie rondom mij, ving wat sterrenstof (zoals ze dat zelf zo mooi verteld) en vertaalde dit op een kaart die vandaag op de deurmat viel. Een brok in mijn keel. Dat was raak! Zo mooi verwoord, details die ze weet te vertellen die kloppen. Eigenlijk vatte Lenne het heel mooi samen; “mama, je krijgt er een warm hartje van hé?” 🥰 Dankjewel Karen voor dit mooie geschenk, als iets waardevol is dan is dit het wel! ❤️ Zeker een aanrader !