Datum

Ze zeggen weleens: ‘de steen roept je’. Daarmee wordt bedoeld dat wanneer je een steen wilt kopen, je gevoel je zegt welke bij je past.

Ik zag deze steen gisteren liggen en wist direct: ‘Dat is mijn steen!’.

Als je dan zoal leest waar de steen voor staat, dan is dat vooral heel erg mooi. Heb jij thuis ook kristallen die je geroepen hebben?

Deze blauwe Celestien ligt in mijn woonkamer en ook eentje op mijn nachtkastje. Ze zijn heel erg fijn voor lekker slapen en fijn dromen. Celestien is een krachtige steen die spirituele ontwikkeling en helderziendheid bevorderd. Blauwe Celestien helpt je om op je instinct te vertrouwen. Het bevorderd creativiteit en helpt mensen die toespraken en andere vormen van communicatie in het openbaar moeten houden.

Ik spreek weleens voor grotere groepen tandartsen. En dat kan best intimiderend zijn, als je voor een zaal staat met 50 toeschouwers. Ik weet ook nog maar al te goed hoe ik me voelde toen ik mijn allereerste presentatie op een internationaal tandheelkundig congres moest doen. Ik studeerde toen aan de University of Liverpool en het was onderdeel van mijn master studie om ook een artikel te presenteren. We werkten toen nog met overhead projectors. Dat waren van die grote, bulky machines, waar je een doorzichtige sheet met tekst of tekeningen op kon leggen. De projector projecteerde het beeld in groot formaat op het scherm achter je. Met een potlood of pen kon je details aanwijzen.
Ik vergeet nooit meer hoe mijn hand bibberde en ik op het mega scherm achter me, mijn eigen vingers zag trillen als een rietje op formaat mega groot! En dat voor een zaal met 300 toeschouwers.  Had ik tóen maar wat Blauwe Celestien gehad. Of anders wat Valor olie. 

Plaats Celestien naast je bed om je dromen beter te onthouden en astraal te reizen. Celestien wordt ook wel de Engelensteen genoemd omdat het contact met engelen in dromen, gebed of medicatie bevordert. Ben je gelovig? leg dat een blauwe Celestien in je nabijheid als je bid. Het heeft een kalmerende, spierontspannende en pijnstillende werking. En dat allemaal door een steen! Maar het mooie van kristallen is dat ze miljoenen jaren geleden zijn gevormd door de natuur. En die natuur is onderdeel van het universum. En dat universum is weer onderdeel van de Goddelijke kracht. En zo is de cirkel weer rond. 

Ik ben zelf gelovig en ik geloof dat alles in onze nabijheid, geschapen door de natuur, een reden heeft. Een die ons kan bijstaan en helpen. Je mag dat God noemen. Of universum. Dat is aan jou. Maar ik put er troost uit dat God op deze manier aan ons laat zien hoe belangrijk en mooi alles is wat er is geschapen. Geniet ervan!

Oliën die passen bij Celestien:

White Angelica, Abundance, Valor, Rose, Lavender, Stress Away, Release en Dream Catcher.

Rose

Rose is de Chanel onder de oliën. Promoot zelfliefde en tover met slechts één druppel je parfum om tot hemels.

White Angelica

Wanneer je graag in je eigen bubbel blijft zitten om prikkels minder vat op je te laten krijgen is dit een life saver. Bloemig en rijk.

Release

Elsa zong het niet voor niets uit volle borst: Laat het los, laat het gaan! Met 'letting go' kun je zoveel meer lucht in je hart creëren. Durf jezelf te zijn.

Meer
artikelen

Recepten met essentiële olie

After Eight

After Eight You hate it or you love it!Ik kreeg vroeger op de lagere school altijd een doosje After Eight mee om te trakteren aan

Lees meer »
Blog over essentiële olie

It’s a miracle!

It’s a miracle! Ik schreef onderstaande blog in 2018. Maar het is zo een leuk verhaal, dat ik hem nu ook deel. Heilige Jezus, Josef

Lees meer »
Blog over essentiële olie

Lekker loss

Lekker loss Ik ben aan de löss.De watte?De löss.En die meng ik met argan olie, 3 druppels Frankincense essentiële olie en wat water. Met een

Lees meer »