Werken met essentiële oliën doe je niet alleen.

Dat doe je in een team. Het Oily Rocks team heeft vrienden voor het leven gemaakt en prachtige mensen ontmoet. Je leert ontzettend veel van elkaar en bezoekt samen bijzondere plekken. Young Living is een geweldig bedrijf dat er zorg voor draagt dat de mensen die voor ze werken enorm beloond worden. En daarvoor hoef je geen groot bedrijf te hebben. Inzet en drive wordt gezien en daar staan mooie cadeaus en ervaringen tegenover! Van een reis naar Disney tot een bezoek aan farms in Amerika. Werken met Young Living, betekent ook Young Living uitademen. Je gebruikt de producten zelf en houdt er zoveel van, dat je het als natuurlijk deelt met je omgeving. 

Word je hart warm van goede doelen?

Je kunt je ook inzetten voor de Young Living Foundation. Deze foundation maakt zich hard voor mensen in nood. Van bestrijding van malaria tot bouwen van huizen in Nepal, human trafficking, onderwijs voor kansarme kinderen en hulp na natuurrampen: de Young Living Foundation helpt. 

Team building, werken aan jezelf, netwerken en het beste uit jezelf halen: het kan voor iedereen, ook voor jou! Recognition is er voor startende ondernemers en doorgewinterde ervaringsdeskundigen. 

Wat maakt Young Living uniek?

Nieuwsgierig hoe je enerzijds de voordelen van de Young Living lifestyle kunt omarmen en anderzijds je eigen business kunt bouwen? Op jouw tempo? Zoals jij het wenst? Dat kan. 

– je bent je eigen baas, maar je doet het niet alleen
– je beland in een warm bad met alle hulp die je nodig hebt 
– je werkt waar en wanneer je wilt
– je introduceert én begeleid mensen met de Young Living lifestyle
– de mensen waarmee je in contact komt, hebben net als jij behoefte aan gezonder leven
– je werk is ook je hobby
– je zet mensen in hun kracht door ze te helpen een eigen bedrijf op te zetten
– je inkomen is overdraagbaar op nabestaanden
– je kunt het goed combineren naast een bestaande baan
– je groeit in jouw tempo
– je werkt ook aan je eigen persoonlijke ontwikkeling
– je kunt deelnemen aan (online & fysieke) trainingen, evenementen en classes
– je kunt financiële vrijheid nastreven: the sky is the limit. 

 

Remontoir is gevestigd in Dongen, een Brabants dorp in de achtertuin van de Efteling. Je bent altijd welkom, zowel met kop thee of cappuccino of virtueel. En chocolade naar wens, want chocolade maakt alles beter. En cappuccino ook natuurlijk.
Voel je welkom!

Stuur me gerust een bericht wanneer je nog extra vragen hebt.

.
Previous
Next