Essentiële oliën diffuse je met een diffuser. Young Living diffusers zijn gemaakt van medisch gehard plastic en hebben speciale ultrasoon platen die ervoor zorgen dat je water emulgeert met de oliën. Ik adviseer om met Young Living oliën ook alléén gebruik te maken van hun eigen diffusers. De oliën worden dan dusdanig verstoven, dat je hun heilzame werking kunt inademen. Geurmoleculen zijn van nature te groot voor inademing. Door de moleculen te verkleinen in aerosol gedragen moleculen, komen ze diep in je longen en hebben zo ook optimaal effect op je lichaam.

Diffusers worden rechtstreeks vanuit Young Living naar je toe gestuurd. Door hier een product te kiezen, geef je toestemming om de diffusers met 24% ledenkorting verstuurd te krijgen en verloopt de garantiebepaling automatisch via Young Living. Wij maken een account voor je aan bij Young Living als je die nog niet had. Het account verplicht je tot niets, je zit nergens aan vast als je dat niet wilt. Ik neem altijd contact met je op na je bestelling voor de details. 

Rozenkwarts diffuser

Deze diffuser is een plaatje in ieder interieur. De roze stenen zijn subtiel van kleur en het grijs van het mooie glas past eigenlijk overal.
Druppel je favoriete essentiële olie op de ruwe rozenkwarts stenen. De geur wordt door de stenen langzaam weer afgegeven aan de lucht. Essentiële oliën met therapeutische waarde dragen de krachtige plantcellen bij zich die de frequentie van de olie verhogen. Door dit te versterken met rozenkwarts, breng je ook de zacht-kracht die rozenkwarts te bieden heeft er nog aan toe. Wij adviseren de oliën van Young Living bij het gebruik. Een olie met een kleur (zoals bijvoorbeeld tangerine) kan een oranje verkleuring van de steen geven bij het erop druppelen. Maar deze kleur verdwijnt vanzelf weer als de olie is vervlogen. Bij andere merken essentiële oliën en/of met synthetische toevoegingen, kan dit een blijvende verkleuring van de rozenkwarts veroorzaken.

Rozenkwarts wordt gezien als de steen van de liefde, zachtaardigheid, emotionele heling, loslaten van spanningen en stress en vereniging met het Goddelijke.
Element Water
Chakra Hart (4e)

Dewdrop diffuser

De Dewdrop diffuser is de meest gebruikte diffuser van Young Living. Te vinden in de Premium Starterkits, maar ook los te koop. Je perfecte luchtbevochtiger en aroma verstuiver. Komt met twee oliën: Citrus Fresh 5ml en Lavender 5ml

Aria diffuser

De Ferrari onder de diffusers. Deze beauty heeft een afstandsbediening, rustgevende muziek en de mogelijkheid om externe muziek aan te sluiten. Met diverse lichtstanden. Komt inclusief diverse oliën.

Desert Mist diffuser

De Desert Mist Diffuser is een verstuiver en bevochtiger en heeft verschillende opties, waaronder hoge, lage en onderbroken looptijden zodat je huis of kantoor tot wel tien uur lang heerlijk ruikt. Bevat tien LED-lichtopties, inclusief een flikkerende kaars. Inclusief Citronella (5 ml) en Orange (5 ml). Verstuif etherische olie om een ontspannen sfeer te creëren, vervelende geurtjes te verwijderen en een sfeer van rust en balans te verspreiden. Die looptijden: Hoog - 5 uur. Laag - 8 uur. Interval (1 minuut aan/1 minuut uit) - 10 uur. De elf lichtopties kunnen onafhankelijk van de verstuiver aan- of uitgezet worden. De verstuiver heeft een flikkerende kaarsoptie. De verstuiver heeft een wisselende kleuroptie, waarbij er geleidelijk aan van kleur veranderd wordt.

Feather the Owl diffuser

Maak kennis met Feather! Deze schattige uil is een musthave voor ieder kind! Maak bedtijd nog leuker met deze schattige, veelzijdige uil - het is een luchtbevochtiger, verstuiver, nachtlampje en witte ruismachine. Feather the Owl heeft tien verschillende LED-lichtopties en vijf witte ruisgeluiden. Inclusief en Lavender (5 ml). De pootjes zijn aanraakgevoelig. Geschikt voor al je favoriete oliën. Drie verschillende standen. De hoge modus loopt ongeveer 5-6 uur, laag ongeveer 8 uur en interval ongeveer 10 uur (1 minuut aan, 1 minuut uit). Ingebouwde speaker met vijf verschillende geluidsopties waaronder regen, vogels, golven, ventilator en slaapliedjes. Tien verschillende LED-lichtopties. Nachtlampje en witte ruisoptie. Onder toezicht van een volwassene gebruiken.