Chakra Balance

‘Chakra’ is een woord uit het Sanskriet dat ‘wiel’ of ‘beweging’ betekent. Ons lichaam is een deel fysiek, mentaal, emotioneel en een deel spiritueel. De chakra’s brengen alles in harmonie bij elkaar en laten de indrukken van het dagelijks leven samenvloeien tot de spirituele of ‘Goddelijke’ energie. Wanneer onze chakra’s in balans zijn, zijn we zelf ook in balans.

Druk, drukker, drukst

Ons drukke leven slokt ons soms op. Minuten, naar uren, uren naar dagen. Dagen worden weken en weken worden jaren. Voordat je het in de gaten hebt, is het al lang geleden dat je écht met liefde en aandacht naar jezelf hebt gekeken. Hoe lang is het geleden dat jij tijd en aandacht voor jezelf had? Het valt ook niet altijd mee om dit te creëren voor jezelf. Wellicht is chakra balancing iets voor jou?

Dagen per jaar
Uren per dag
Minuten per uur
Weken per jaar
Vakantiedagen per jaar
Uren slaap per nacht

Aroma therapie, reiki en je chakra's in balans: ultieme rust.

Een Chakra Balance sessie wordt begeleidt met bioresonantie. De scan wijst dan uit welke oliën, oftewel welke planten, bloemen, bomen of zaden het beste ingezet kunnen worden, specifiek voor jou, op dat moment. Deze geuren worden rechtstreeks aangebracht op de huid en worden anders ‘in de aura’ geplaatst. Een kristal dat past bij het specifieke chakra wordt op de huid of kleding geplaats en daarna zorgen we voor een lekker warm dekentje en wat kalmerende muziek. Je lichaam krijgt dan wat ruimte om de oliën op te nemen en tot rust te komen.

Diepe ontspanning

Een kristallen- en essentiële olie chakra balance sessie wordt gecombineerd met een reiki behandeling. Belangrijk om te weten, is dat het hier om twee afzonderlijke behandelingen gaat. Reiki staat op zichzelf en het gebruik van kristallen ook.

Afhankelijk van de gekozen duur van de sessie, wordt een advies op maat verzorgd. Een Chakra Balancing sessie inclusief bioresonantie scan neemt zo’n 90 minuten in beslag. De bioresonantie geeft richting aan de essentiële oliën die we gaan gebruiken. Je lichaam vertelt ons wat het nodig heeft.  

Het ultieme gevoel en doel is ontspanning en heling. De kosten voor een uitgebreide Chakra Balancing sessie zijn 105 euro.