Chakra Balance

‘Chakra’ is een woord uit het Sanskriet dat ‘wiel’ of ‘beweging’ betekent. Ons lichaam is een deel fysiek, mentaal, emotioneel en een deel spiritueel. De chakra’s brengen alles in harmonie bij elkaar en laten de indrukken van het dagelijks leven samenvloeien tot de spirituele of ‘Goddelijke’ energie. Wanneer onze chakra’s in balans zijn, zijn we zelf ook in balans.

Druk, drukker, drukst

Ons drukke leven slokt ons soms op. Minuten, naar uren, uren naar dagen. Dagen worden weken en weken worden jaren. Voordat je het in de gaten hebt, is het al lang geleden dat je écht met liefde en aandacht naar jezelf hebt gekeken. Hoe lang is het geleden dat jij tijd en aandacht voor jezelf had? Het valt ook niet altijd mee om dit te creëren voor jezelf. Wellicht is chakra balancing iets voor jou?

Dagen per jaar
Uren per dag
Minuten per uur
Weken per jaar
Vakantiedagen per jaar
Uren slaap per nacht

Hoeveel rust gun jij jezelf?

Een Chakra Balance sessie kan begeleid worden met bioresonantie. De scan wijst dan uit welke oliën, oftewel welke planten, bloemen, bomen of zaden het beste ingezet kunnen worden, specifiek voor jou, op dat moment. Deze geuren worden rechtstreeks aangebracht op de huid en worden anders ‘in de aura’ geplaatst. Een kristal dat past bij het specifieke chakra wordt op de huid of kleding geplaats en daarna zorgen we voor een lekker warm dekentje en wat kalmerende muziek. Je lichaam krijgt dan wat ruimte om de oliën op te nemen en tot rust te komen.

Combinatie behandelingen zijn mogelijk

Een kristallen- en essentiële olie chakra balance sessie kan ook gecombineerd worden met een reiki behandeling. De reiki behandeling vindt dan vooraf plaats.

Met of zonder aanvullende bioresonantie scan, kan er dan aansluitend worden gekozen voor een extra lang rust momentje om nog even lekker na te genieten van het “warme deken-gevoel” dat reiki geeft.
Belangrijk om te weten, is dat het hier om twee afzonderlijke behandelingen gaat. Reiki staat op zichzelf en Chakra Balance ook.

Afhankelijk van de gekozen duur van de sessie, wordt een advies op maat verzorgd. Een Chakra Balancing sessie inclusief bioresonantie scan neemt zo’n 60 minuten in beslag. De bioresonantie geeft richting aan de essentiële oliën die we gaan gebruiken. Je lichaam vertelt ons wat het nodig heeft. Zonder individuele scan, kan de sessie na een reiki sessie plaatsvinden en neemt dan zo’n 30 minuten in beslag.